Javni poziv za prijavu manifestacija za "Drniško ljeto 2024."

Turistička zajednica Grada Drniša objavljuje Javni poziv za prijavu manifestacija za "Drniško ljeto 2024."

Turistička zajednica Grada Drniša 22. veljače 2024. godine objavljuje Javni poziv za prijavu manifestacija na području Grada Drniša u svrhu izrade jedinstvenog kalendara događanja "DRNIŠKO LJETO 2024.".

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe (udruge, ustanove, gospodarski subjekti, športska društva, pojedinci dr.) koje djeluju u zajednici na području kulture, umjetnosti, tradicijske baštine, obrazovanja, športa i drugih, da dostave popis svih događanja koja planiraju organizirati ili u njima sudjelovati tijekom 2024. god. Poziv se odnosi na događanja kao što su izložbe, koncerti, predstave, književne večeri, radionice, gastro događanja, programi obilježavanja blagdana, različiti zabavni programi, športski turniri i natjecanja, i slično.

Popis događanja potrebno je dostaviti u radnoj tablici danoj u privitku ovog javnog poziva najkasnije do 15. travnja 2024. god. e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Radna tablica je podijeljena po mjesecima, a svaki mjesec je na svom radnom listu (izbornik u donjem lijevom kutu ekrana). U tablici su već uneseni predloženi datumi događanja koja su ranije najavljena.

Popis svih događanja prikuplja se u svrhu izrade jedinstvenog kalendara i skupnog programa događanja „DRNIŠKO LJETO 2024.“ koji će biti javno objavljen na službenim internetskim stranicama Grada Drniša, Turističke zajednice Grada Drniša, putem medija kao i na drugi prikladan način.

Drniško ljeto 2024_Radna tablica.xlsx
Home Page