J A V N I   P O Z I V
za prijavu manifestacija na području Grada Drniša u svrhu izrade
jedinstvenog kalendara događanja
"DRNIŠKO LJETO 2018."

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe (udruge, ustanove, gospodarski subjekti, športska društava, pojedinci dr.) koje djeluju u zajednici na području kulture, umjetnosti, tradicijske baštine, obrazovanja, športa i drugih, da dostave popis svih događanja koja planiraju organizirati ili u njima sudjelovati tijekom 2018. god. Poziv se odnosi na događanja kao što su izložbe, koncerti, predstave, književne večeri, radionice, gastro događanja, programi obilježavanja blagdana, različiti zabavni programi, športski turniri i natjecanja, i slično.

Popis događanja potrebno je dostaviti u radnoj tablici danoj u privitku ovog javnog poziva najkasnije do 21. svibnja 2018. god. u pisanom obliku na adresu: Turistička zajednica Grada Drniša, Domovinskog rata 5, 22320 Drniš; ili e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Radna tablica je podijeljena po mjesecima, a svaki mjesec je na svom radnom listu (izbornik u donjem lijevom kutu ekrana). U tablici su već uneseni predloženi datumi događanja koja su ranije najavljena.

Popis svih događanja prikuplja se u svrhu izrade jedinstvenog kalendara i skupnog programa događanja „DRNIŠKO LJETO 2018.“ koji će biti javno objavljen na službenim internetskim stranicama Grada Drniša, Turističke zajednice Grada Drniša, putem medija kao i na drugi prikladan način.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Javni poziv
Radna tablica