Turistička zajednica Grada Drniša dana 15. srpnja 2019. god. objavljuje:

Javni poziv izlagačima
za prijavu sudjelovanja na manifestaciji

6. MEĐUNARODNI FESTIVAL PRŠUTA - DRNIŠ 2019

 

Turistička zajednica Grada Drniša zajedno sa Gradom Drnišom i Udrugom proizvođača drniškog pršuta organizira 6. Međunarodni festival pršuta – Drniš 2019.

Festival će se održati 23. i 24. kolovoza 2019. god. na gradskom trgu Poljana.

Svrha festivala je poticanje proizvodnje te promocija autohtonih i tradicionalnih proizvoda, rukotvorina koje se temelje na tradiciji i izvornosti, ostalog kulturnog i tradicionalnog sadržaja, te razvoj i promocija ukupne turističke ponude grada Drniša s naglaskom na gastronomiju.

Manifestacija je izložbeno-prodajnog karaktera, a pravo sudjelovanja i promoviranja i/ili prodaje imaju sve fizičke i pravne osobe sa odgovarajućom registracijom djelatnosti (tvrtke, obrti, zadruge, udruge, OPG, domaća radinost) i ponudom koja doprinosi ispunjenju svrhe festivala.


15072019

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe koje žele biti izlagači na 6. Međunarodnom festivalu pršuta i koje ispunjavaju uvjete sudjelovanja da putem prijavnice u prilogu ovog Javnog poziva prijave svoje sudjelovanje.

Popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 10. kolovoza 2019. god. ili do popunjavanja broja izložbenih mjesta.

Posebna napomena samo za proizvođače pršuta: manifestacija je natjecateljska, a ocjenjivanje pršuta će provesti Hrvatski veterinarski institut. Prijave za ocjenjivanje biti će otvorene naknadno, o čemu će proizvođači pršuta biti dodatno obaviješteni.

Turistička zajednica Grada Drniša
Direktorica Turističkog ureda
Josipa Čupić

Dokumentacija za preuzimanje:
- prijavnica word
- prijavnica pdf