Sva događanja

1

2

3

4

5

6

7

8

9

12

Izložba Ivke Pavazza: Jedna duša u posjetu Drnišu

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe skulptura Ivke Pavazza "JEDNA DUŠA U POSJETU DRNIŠU" koje će se održati u dvorani za povremene izložbe Gradskog muzej Drniš u utorak 30. travnja 2019. godine u 18 sati.

Ivka Pavazza rođena je 1968. godine u Splitu. Završila je višu školu za odgojitelja predškolske djece pri Filozofskom fakultetu u Zadru. Kroz cijelo vrijeme učenja i stručnog usavršavanja na Waldorf akademiji iskazuje snažnu želju za likovnim izražavanjem odabravši modeliranje i malu skulpturu za svoj diplomski rad. Usavršavala se i na Teološkom fakultetu u Splitu, a svoja saznanja i vještine prenosi na kreativan način u radu s djecom. Baveći se crtanjem, nastavlja istraživanje značenja boja i oblika te završava treći stupanj Metode fraktalnog crtanja. Kroz svoj likovno pedagoški rad Ivka je usmjerena na nove spoznaje i osvješćivanje pozitivnog u svom okruženju stvarajući nove skulpture koje s lakoćom izlaze iz njenih dlanova.

Izložba će biti otvorena do 17. svibnja 2019. godine, možete je razgledati svakog radnog dana od 8 do 10,30 i od 11 do 14,30 sati.