Sva događanja

1

2

3

4

5

6

7

8

9

12

Noć muzeja 2019.: Inovacije i digitalna budućnost

noc muzeja 2019

Noć muzej 2019. godine prilika je da doživite Krku, njezine znamenitost, Zbirku radova Ivana Meštrovića te čitav muzejski ambijent u sasvim novome svjetlu.
Za nesvakidašnji doživljaj motiva rijeke Krke, prirodnih ljepota, kultuno-povijesnih znamenitosti i manifestacija pobirnut će se fotografi amateri: Iva Matić, Ante Gverić i Tomislav Prpa. Veličanstveni prizori uhvaćeni pažljivim fotografskim okom razlit će se muzejskim zidovima, a uz glazbu i svjetlosne efekte priuštit će vam nesvakidašnju izložbu koja će probuditi sva vaša osjetila.
Skulpture Ivana Meštrovića rasplesat će se u elektroničkim ritmovima Bake Seniora uz pršteće svjetlosne zrake raznobojnih raflektora i laserskih niti. Jedinstvena je to prilika da doživite Techno-Meštrovića i zaplešete uz dinamične ritmove.
Naši mlađi posjetitelji moći će svoju kreativnost pokazati na likovnoj radionici "Huu-huu sovica" uz kratku poduku zašto je važno biti ekološki osviješten.
JU NP Krka će nam ekskluzivno predstaviti čarobnu 3D škrinju u kojoj su pomoću novih tehnologija oživljeni i sačuvani stari zanati.
Za slasan zalogajčić pobrinut će se također uigran kulinarski tim JU NP Krka.
Opremljen je i foto-kutak da ovu neponovljivu muzejsku noć ovjekovječite na društvenim mrežama i doživljaje učinite nezaboravnima.
Dođite u GMD i provedite noć u neponovljivome ambijentu, noć puna zabave, novih doživljaja, muzeja u sasvim novome svjetlu i energičnome elektronskome ritmu!

14:30 izlet na Slapove Krke

19:00 izložba "Krka u novome svjetlu"
19:00 izložba Techno-Meštrović
19:30 kreativna radionica za djecu "HUU-HUU Sovica"
19:30 čarobna 3D škrinja-stari zanati
*foto-kutak: fotografirajte se i dijelite fotografije na društvenim mrežama
*kulinarski-kutak JU NP Krka