U okviru provedbe projekta "Integrirani program obnove kulturne baštine Grada Drniša", a u sklopu aktivnosti "Izrada komunikacijske strategije" održat će se besplatna edukacija za privatne iznajmljivače o mogućnostima iznajmljivanja privatnog smještaja i produljenja turističke sezone na najatraktivnijem digitalnom booking kanalu – AIR B'n'B.

Koje su prednosti oglašavanja na AirBnB-u? Kako otvoriti račun? Kako se pozicionaritai u odnosu na konkurenciju? Kako zaraditi više?
Opširnije...

Projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod brand imenom „Like HOME“ je projekt koji je 2016.g. pokrenula Turistička zajednica Šibensko kninske županije u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica. Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja. Radi se o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju.

Više o projektu, kao i prijavnice za sudjelovanje možete pročitati u dokumentima u prilogu.
PRILOG:
Animacijsko pismo Like HOME
LIKE HOME - o projektu
LIKE HOME - priopćenje
Like HOME - bike friendly prijavnica
Like HOME - city friendly prijavnica
Like HOME - luxury prijavnica
Like HOME - rural friendly prijavnica
LIKE HOME - agency prijavnica

J A V N I   P O Z I V
za prijavu manifestacija na području Grada Drniša u svrhu izrade
jedinstvenog kalendara događanja
"DRNIŠKO LJETO 2018."

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe (udruge, ustanove, gospodarski subjekti, športska društava, pojedinci dr.) koje djeluju u zajednici na području kulture, umjetnosti, tradicijske baštine, obrazovanja, športa i drugih, da dostave popis svih događanja koja planiraju organizirati ili u njima sudjelovati tijekom 2018. god. Poziv se odnosi na događanja kao što su izložbe, koncerti, predstave, književne večeri, radionice, gastro događanja, programi obilježavanja blagdana, različiti zabavni programi, športski turniri i natjecanja, i slično.
Opširnije...

"ZA RAZVOJ RURALNIH KRAJEVA" OBRAZOVANJE ZA TURIZAM NA SELJAČKIM GOSPODARSTVIMA I RURALNI TURIZAM koji će se održati u Šibensko-kninskoj županiji 30. i 31. siječnja 2018. god. u mjestu Radonić.
Opširnije...

Hrvatska turistička zajednica objavila je javni poziv za potpore projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima u 2018. godini, te javni poziv za dodjelu potpora programima destinacijskih menadžment kompanija u 2018. godini.
Javni pozivi s potrebnom popratnom dokumentacijom dostupni su na internet stranicama HTZ-a: https://www.htz.hr/hr-HR/projekti-i-potpore/potpore-hrvatske-turisticke-zajednice